Dax för ridtermin 3 - vår

14 FEB 2012 15:38
Som ni vet har vi nu ett höst-vinter-vår system för ridterminerna, istället för höst-vår. Nu till vårens termin kommer det att ske lite ändringar. All information om ridningen samt betalningen finns här!
  • Skapad: 14 FEB 2012 15:38

Information om gruppridning

Läsåret 2011-2012

Termin 3.

Betalning: till plusgironummer 418529-4.

Betalningsmottagare: Swartlings Ridskola på Löttinge Gård.

Ange: Namn, riddag, ridtid Telefonnummer samt e-post.

En bestämd dag och tid i veckan är reserverad. Ryttare undervisas i dressyr i gruppridning.

Max 10 seniorryttare i varje grupp. Max 10 juniorryttare i varje grupp. Max 8 nyb.barn i varje grupp.

Juniorer tas emot från 7 års ålder. Junior är ryttare ej fyllda 18 år vid terminsstarten.

Ridpris: 60 min. Junior 250 kronor.

60 min. Senior 300 kronor.

90 min. Senior special 395 kronor.

Alla lektioner är uppsutten ridning.

Ryttare som rider fler än en gruppridning i veckan får 10 % på efterföljande abonnemang.

Bokning: Ryttare förbinder sig för en period i taget,

uppsägning skall ske fyra veckor före kommande periodstart per mail till This is a mailto link

Slutar man mitt i en period är avgiften förverkad, inga återbetalningar görs.

Igenridning gäller endast vid sjukdom och då lektionen är avbokad i rätt tid.

Vid avbeställning av ridlektion pga. sjukdom ska detta göras senast dagen innan före klockan 12.00

Max 2 igenridningar per betalningsperiod i mån av plats. Igenridning måste bokas.

Rids ej lektion igen under pågående period går den förlorad.

Inställer ridskolan lektion äger ryttaren rätt till kompensation i form av en bokad likvärdig ridlektion.

Ryttare ombeds att alltid anmäla frånvaro.

Vid förhinder har ryttaren rätt att sätta in annan likvärdig ryttare, vänligen meddela detta i förväg.

Vid förfrågningar, avbeställningar m.m. ring Gunilla Swartling 070/  570 14 24.

Ryttare ska använda godkänd ridhjälm samt lämpliga stövlar/skor med låg klack. Hjälm finns att låna.

Använd gärna säkerhetsväst. Säkerhetsväst är obligatorisk vid hoppning.

Maxvikt för ryttare är 80 kg.

Ridskolan anordnar regelbundet interna tävlingar i dressyr och hoppning.

Extrakurser ges i specialdressyr, hoppning, western, horsemanship (Hästkunskap) samt lättare voltige.

Möjlighet till uteritter samt privatlektioner finns.

All information från Ridskolan till ryttarna meddelas genom följande:

www.swartlingsridskola.se

”Gilla”  Swartlings Ridskola på Facebook, samt på anslagstavlan i stallet.

För att delta i av Ridskolan eller Swartlings Ryttarförenings anordnade aktiviteter är medlemskap i SwRF obligatoriskt

Medlemskap för 2012 betalas till föreningsrepresentant i stallet.

Junior 200 kronor. Senior 300 kronor. Familj 450 kronor. Sänd inte medlemskapsavgiften till ridskolans plusgiro.

Info Ryttarföreningen = www.swrf.se  samt ”Gilla” Swartlings Ridskola på Facebook samt anslagstavlor i stallet.                           Medlem är olycksfallförsäkrad vid stallvistelsen samt har 10 % rabatt på Stenbergs Läderhandel vid köp av rid och hästutrustning.             I klubbis finns tidningarna Min Häst och Ridsport samt böcker att läsa, medlem får även hem tidningen Häst och Ryttare utgiven av Svenska Ridsportsförbundet.

Vi ser fram emot en ny termin med Dig!

Skribent: Josefin Håkanson

CTA Sthlm horse show